Despre noi

Suntem o societate comerciala cu capital privat specializata in transportul rutier de persoane, atat intern cat si international. Avand o experienta de 16 ani in acest domeniu, firma noastra are in exploatare curenta o multitudine de trasee cu acoperire zonala pe cuprinsul judetului Prahova, precum si trasee interjudetene, iar parcul nostru auto, in crestere cu fiecare an, numara acum peste 50 de autocare si microbuze, avand dotari in concordanta cu cerintele actuale ale pietei transporturilor de persoane.

In afara traseelor regulate, firma presteaza, la solicitarea clientilor, deplasari in interesul acestora, oriunde in tara si strainatate, fara limita de durata sau distanta, cu autocare sau microbuze, in functie de dorintele exprimate de solicitant. Experienta in executarea unor astfel de comenzi a adus societatii colaboratori din randul agentiilor de turism de renume si firmelor care organizeaza frecvent excursii, mai ales in timpul sezonului estival, avand ca urmare prestarea a sute de deplasari pe tot continentul european si nu numai.

Cresterea numarului de trasee deservite si contracte onorate a dus, o data cu sporirea parcului auto, implicit si la cresterea numarului angajatilor, ajungandu-se la finele anului 2007 la peste 150 persoane, toate avand pregatirea si calificarea impuse de normele legislatiei in vigoare, necesara pentru buna efectuare a serviciilor prestate.

Firma pregateste pentru anul curent marirea capacitatii service-ului propriu, astfel ca acesta va fi relansat ca service autorizat pentru autovehicule de transport de orice capacitate, atat de persoane cat si de marfa. Tot in 2008 s-au demarat lucrarile pentru noul sediu, avand locatia in Valenii de Munte, in incinta autogarii deja existente, urmand ca, in aceeasi incinta, sa isi desfasoare activitatea si Scoala de soferi profesionisti.

Acest site isi propune sa ajute in cunoasterea posibilitatilor de colaborare cu terte persoane (fizice si juridice) interesate de prestari de servicii in sectorul nostru de activitate, efectuate cu seriozitate si profesionalism, precum si dezvoltarea relatiilor de colaborare deja inchegate.

Descoperiti aici informatii detaliate despre traseele regulate ale firmei, avand posibilitati de informare si rezervare in orice moment.

Sectiunea Parc Auto va da posibilitatea de a vizualiza informatii detaliate despre autovehicule, astfel ca, in cazul trimiterii unei comenzi, veti sti deja ce mijloc de transport sa solicitati. Informatiile sunt actualizate permanent, iar in cazul in care doriti puteti cere oricand detalii suplimentare trimitandu-ne un mesaj sau contactand direct un reprezentant al societatii noastre. In sectiunea Contact aveti posibilitatea de a ne trimite urgent un mesaj, iar operatorii nostrii va vor raspunde in timp util, astfel ca dorintele dvs. sa isi gaseasca rezolvarea cat mai rapid si eficient.

Ca urmare fireasca a evolutiei continue din ultimii ani, SC CHIVARAN COM SRL este in prezent afiliata a UNTRR (Uniunea Nationala a Transportatorilor Rutieri din Romania), la APTR (Asociatia Patronala a Transportatorilor Rutieri) MUNTENIA TRANS precum si la COTAR (Conferinta Operatorilor si Transportatorilor Autorizati din Romania), unde, alaturi de alte firme ce activeaza in domeniul transportului rutier de persoane, joaca un rol important in aplicarea si imbunatatirea bunelor conditii de desfasurare a activitatii atat in traseele avand curse regulate cat si pe cele speciale.

Pe viitor, beneficiind de calitatea noilor achizitii ale parcului auto, firma isi va extinde si mai mult pe plan international capacitatea de transport , astfel incat solicitarile pentru deplasari in afara tarii, aflate intr-o crestere constanta, sa isi gaseasca rezolvarea intr-un mod benefic pentru partenerii nostrii, fapt ce ne aduce, pe langa satisfactia generata de ducerea la indeplinire a planurilor propuse, si dorinta dezvoltarii continue a activitatii noastre in spiritul calitatii si competentei.

Va stam la dispozitie cu informatii. Va rugam sa ne lasati parerea dumneavoastra la sectiunea Contact